ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ
Geçtiğimiz yılın yıldız kızlar hokey şampiyonu Yayla Ortaokulu, bu yılda il birinciliği müsabaklarını nağ mağlup tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti.
Gençlik Spor Bakanlığı ve Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Fener Sahasında Okullar arası Yıldız Kızlar il birinciliği müsabakaları yapıldı. 
Müsabakalara, Yayla Ortaokulu, Sipahiler Ortaokulu, Kozlu Alparslan Ortaokulu ve İlvan Varank İmam Hatip Ortaokulu takımları katıldı. 
Bir birinden heyecanlı ve nefes kesen müsabakaların sonunda şampiyon belli oldu. Geçtiğimiz yılın şampiyonu Yayla Ortaokulu müsabakalarda 3 galibiyet alarak nağ mağlup şampiyon oldu. Kozlu Alparslan Ortaokulu ikinci, Çaycuma Sipahiler Ortaokulu üçüncü ve İlhan Varank İmam Hatip Ortaokulu ise dördüncü oldu. 
Şampiyon kupasını aldı
Oynanan müsabakaların ardından madalya ve kupa töreni düzenlendi. Şampiyon Yayla Ortaokuluna şampiyonluk kupasını Spor Şube Müdürü Gazel Güven verdi. İkinci olan Kozlu Alp Arslan Ortaokulu kupa ve madalyasını Okul Spoları İl Temsilcisi Erhan Şeref verdi. Üçüncü olan Çaycuma Sipahiler Ortaokulunu madalyalarını Okul Sporları Tertip Koitesi Üyesi Turan Altındaş takdim etti. Dördüncü olan İlvan Varank İmam Hatip Ortaokuluna madalyalarını Leyla Öztürk'ünelinden aldı.Şampiyon Yayla Ortaokulu Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.
Emre Can BAYRAM