U-19 ŞAMPİYONASI HEYECANI BAŞLADI

U-19 Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları Zonguldak'ın ev sahipliği Kozlu Şehir Stadyumunda başladı... 4 gn sürecek olan müsabakalar sonunda 6 takımdan biri adını bir üst tura yazdıracak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından  düzenlenen U-19 Türkiye Şampiyonasını yarı finali  bir ayağı Zonguldak'ın ev sahipliği başladı. 
Şampiyonanın A grubunda, İstanbul Batı Trakya Türkleri, Ankara Demirspor, Samsun Atakum Belediyespor ve B grubunda ise İstanbul İFA Spor ,Ankara Yenimahallespor ve Trabzon Telekomspor yer aldı.
ozlu Sahasında başlayan karşılaşmaların ilk gününde bir birinden heyecanlı ve nefes kesen maçlara sahne oldu. Takımlar bir üst tura yükselebilmek için bir birleriyle kıyasıya mücadele verdi.
Günün ilk maçında Ankara Yenimahallespor ile Trabzon Telekomspor Kozlu Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi.Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. 
4 gün sürecek olan müsabakalar sonunda 1 takım bir üst tura yükselecek. Maçta normal süre berabere bittiği takdirde ise 15'er dakikalık uzatma devresine gidilecek.
Karşılaşmaları Trkiye Futbol Federasyonu(TFF) Eğitimcisi Muammer Birdal, Profesyonel ve TFF 1.Lig ekiplerinin scout ekipleri de maçları yakından takip etti. 
Emre Can Bayram