ŞAMPİYONLAR BAŞKAN ALAN'A ÇIKTI
Antalya'da düzenlenen Ashihara Karate Avrupa Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. 
**********
19-23 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Ashihara Karate Avrupa Şampiyonası'nda Zonguldaklı Milli Takım antrenörü Bülent Çiçek nezaretinde Hazal Çatma, Sude Erdoğan, Havvanur Velioğlu Avrupa şampiyonu, Bekir Kaya Avrupa ikincisi ve İlayda Kara, Oktay Ören ve Mahmut Cin Avrupa üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. 
Zonguldak kafilesi antrenör Bülent Çicek yönetiminde teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. İlk Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret eden kafile son olarak Belediye Başkanı Selim Alanı ziyaret etti. 
Zonguldak'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten sporcular ise bu başarıların önümüzdeki dönemlerde devam ederek Dünya şampiyonluğuna kadar uzanacağı sözünü verdiler.
 Başkan Alan ise ziyaretten duyduğu menuniyeti ile getirerek başta antrenör Bülent Çiçek olmak üzere dereceye giren tüm sporcuları kutlayarak çeşitli ödüller verdi.
Emre Can Bayram