ŞAMPİYON MAÇININ TARİHİ VE YERİ BELLİ OLDU

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, baraj maçının hangi tarihte ve hangi stadyumda olduğunu açıkladı

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, şampiyonluk kutlamaları nedeniyle şampiyonluk maçını Cuma'ya aldıklarını söyleyerek, baraj maçının  her iki kulüple konuşarak 5 Mayıs'ta Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacağını söyledi. 

''5 Mayıs'ta Şehir Stadyumunda oynanacak''

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, baraj maçının 5 Mayıs'ta Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacağını ifade ederek, ''Bölgesel Amatör Ligin bitmesine 3 hafta var. Net olmasa da düşün 1 takımın ardındanikinci takım belli değil. Devrek Belediyespor ligde kalırsa Bölgesel Amatör Ligin düşme hattının üzerinde tamamlarsa Gelikspor ile baraj maçı oynayacak. Bunuda her iki kulübümüzle konuşarak Zonguldak Şehir Stadyumunda oynatmak istiyoruz. Kömürspor'un maçı olmadığı bizim planlarımıza göre 5 Mayıs'te oynatmayı planlıyoruz. Her iki takımıda başarılar diliyoruz. Her ikiside bizim takımımız''dedi.

''Şampiyonluk kutlamaları nedeniyle şampiyonluk maçını Cuma'ya aldık''

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, şampiyonluk maçının tarihinin değiştiğini söyleyerek, ''2018-2019 Süper Amatör Lig sezonu bu hafta oynanacak Cuma ve Cumartesi müsabakalari ile son bulacak. Haftalar önce şampiyonluğunu garintileyen Gelikspor, kupasını bekliyor. Onlarda Cuma günü Perşembe Belediyespor ile karşılaşacakları maçın ardından şampiyonluk kupasını alacaklar. Burada düşen takımlarımız da belli oldu.Gelikspor-Perşebe Belediyespor açı Cuma günü oynanacak. Perşebe Belediyespor bir jest yapıp Gelikspor'un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle Gelik'de oynamayı kabul etti. Cuma günü Gelik sahasında 14:30'da karşılaşacaklar. ''

''Düşen 3 takım belli oldu''

 Düşen 3 takımın belli olduğunu ifade eden Malkoç,''İkinci devrenin başında ligden çekilen Filyos Ateşspor, ve Capeti Merkez Atölyespor ile Kozlu Belediyespor yeni sezonda 1. Amatör Küme'de mücadele edecekler. Onların yerine şuan play off mücadelesi devam ediyor. Yenimahallespor ve İstasyon Gemicilerspor Süper Amatör Lige çıkma hakkı kazandı. Bu hafta oynanacak Çates Işıkspor Kepez Çaylıoğluspor müsabakası sonrasında da çıkacak 3 takım belli olacak''diye konuştu.

Emre Can BAYRAM