SAMSUN'A KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Sarıyer maçı ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Samsun maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Sarıyer karşısında çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, Samsunspor karşısında da aynı mücadele göstererek kazanmak için gideceklerini söyledi. 
''Sarıyer karşısında çok iyi direnç gösterdik''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Sarıyer karşısında çok iyi bir direnç gösterdiklerini söyleyerek, ''Sarıyer maçı ilk yarıda orta da geçen bir maç. Son dakikalarda yakaladığımız bir gol pozisyonu. İkinci yarı başladığında kaptırdığımız yerde savunma reaksiyonları ile maçın 60 dakikasına kadar etkili olmaya çalıştığımız dönemde maçın hakemi hakkını helal et dediği pozisyonda oyuncumuza kırmızı kart verdi. Geriye kalan 35 dakikalık direnç çok iyiydi. Beraberlikle ayrıldı''dedi. 
''Samsun iyi bir takım''
Samsun'un iyi bir takım olduğunu ifade eden Afacan, ''Bu hafta Samsun maçı var. Samsun ligimizin en ciddi bütçeli takımlarından bir tanesi. İyi oyuncuları biraya getirmiş bir takım. Başlarında Ertuğrul Sağlam gibi iyi bir teknik adam adam var. Biz her maçımızı çok önemsiyoruz. Biz bundan sonraki her maçımızı final maçı olarak görüyoruz. Samsun maçıda böyle bir maç. Samsuna da kazanmak için gidiceğiz''şeklinde konuştu. 
''Samsun illaki başarılı olacak diye bir durum yok''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, Samsun'un illaki başarılı olacak diye bir durumu olmadığını belirterek, ''Ciddi bütçeyle kurulan takımlar bazen takımdaşlık duygusunu tam ortaya koyamayabilirler. Oyuncularıma bunu söyledim. Bizim takımımız bütün maddi imkansızlıklara rağmen takım olabilme duygusunu ortaya koyuyorlar. Ciddi bütçeli takımlar her zaman başarılı olacak diye bir durum yok. Biz çok büyük bir aileyiz''ifade etti.
Emre Can Bayram