CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal,  Türk Ocakları Zonguldak Şube Başkanı Özcan Gedikli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Şanal'a Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve bir çok partili katıldı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gedikoğlu; "107 yıllık bir kuruluşumuz vardır. Durumumuz gereği  bütün adaylara başarılar diliyoruz. Biz Zonguldak için kültürümüzü

tanıtacak anlatacak bir kültür merkezi istiyoruz" dedi.

AK Parti hükümetinin kendinden olmayanları ayrıştırdığını ve bunu doğru bulmadığına vurgu yapan Şanal; Ne Türk

 olmaktan rahatsız olduk, nede Andımız'dan rahatsız olduk. Şuan ki hükemetin kendine oy vermeyenleri ayrıştırmasını kabul etmiyoruz. Ne mutlu Türküm diyene. İyi şeyler yapmak istiyoruz. Ben aday olmadan Cumhuriyet Halk Partisi rozetini takıyordum. Aday olduktan sonra ay yıldız rozeti takıyorum. Ben herkesin Belediye Başkanı olacağım" dedi.

 

Ziyarette konuşan Millet İttifakı Zonguldak Belediye Meclis üyesi Gürkan Gülay; "Her siyasi partiye ne kadar mesafeli olduğunuzu biliyoruz. Buradaki insanların, üyelerin ülkede ki duruma ne kadar duyarlı olduğunu da bizzat biliyorum. Ben sizin bir evladınız olarak sizden destek istiyorum. Buradaki üyelerin ne kadar bilinçli bir sekilde oy kullanacağına inanıyorum" dedi.