SANAT'TAN BÜYÜK BAŞARI
Sanat Teknik Spor Kulübü forması giyen 17 yaşındaki Umut Kurt, Baran Yılmaz ve Süper Lig ekibi Antalyaspor'a  ve 18 yaşındaki Kayra Yılmaz ve Ömer Ünal  ise 1.Lig ekibi Sedanspor'a transfer oldu. 
Hentbol antrenör Kıvaç Çeküç'ün yetiştirdiği  ve  2.Ligde Sanat Teknik Spor Kulübü formasıyla ilimizi başarıyla temsil eden 17 yaşındaki Umut Kurt, Baran Yılmaz ve Süper Lig ekibi Antalyaspor'a  ve 18 yaşındaki Kayra Yılmaz ve Ömer Ünal  ise 1.Lig ekibi Sedanspor'a transfer oldu. 4 oyuncu yeni kulüplerine giderek resmi imzayı attı. 
Zonguldak Sanat Teknik Spor Kulübü antrenörü Kıvanç Çeküç, ''Geçen sene  genç takımda oynayan 4 sporcumuz. 2 tanesi Antalyaspor'a 2 taneside Bolu Sedanspor'a transfer oldular. Antalyaspor şuanda Süper Ligde mücadele ediyorlar. Sedanspor ise 1.Ligde. Sedanspor'a gidenler 2002 doğumlular. Antalyaspor'a gidenler ise 20001 doğumlular. Sedanspor'a gidenler şuan 1.Ligde oyun oynuyorlar. Antalyaspor'a gidenler şuanda genç takımda oynuyolar inşallah seneye de A takımda oynayacaklar. Antalya'ya Kayra Yılmaz, Ömer Ünal, Sedanspora ise Umut Kurt ve Baran Yılmaz. Umut Kurt ayrıca U17 milli takımında da görev yapıyor şuan. Sporcularımın önüne açmaya çalışıyorum. Onlar için elimden geleni yapıyorum. 4de inşallah gelecekte iyi yerlere gelecektir. Hentbolda Zonguldak'ta çırpınıyoruz. Biz destek göremediğimiz için iyi yerlere gönderiyoruz''diye konuştu.
Emre Can Bayram