SARAY MORAL BULDU
Atatürk Devlet Hastanesi Genel Beyin Cerrahi Ayhan Önk'ün eşi İdil Önk'ün işletmesini yaptığı İdil Berrak Cafe Sarayspor'a moral kahvaltısı verdi.
*******
Atatürk Devlet Hastanesi Genel Beyin Cerrahi Ayhan Önk'ün eşi İdil Önk'ün işletmesini yaptığı İdil Berrak Cafe, Zonguldak'ın önemli altyapı takımlarından Sarayspor'a kahvaltı düzenledi.
Kahvaltıya, Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, antrenörler,Hakan Sağlam,  Basri Kocabaşoğlu,Mert Göreci ve Ömer Bayram katıldı.
Birlik beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sonra erdi.
Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş,"Kahvaltı jestini yapan Genel Beyin Cerrahi Ayhan Önk ve eşi İdil Önk'e teşekkür ediyoruz. Bu kahvaltı bizler için moral oldu. Bugün U16 grup finalinde Kozlu Taşkömürüspor'la önemli bir maça çıkacağız. İnşallah Kozlu Taşkömürüspor'u yenerek yolumuza devam edeceğiz.  Bu galibiyeti Önk ailesine armağan edeceğiz''dediler.
Rövanş Saray'ın
Öte yandan Sarayspor, U-16 Grubunun 10'uncu haftasının rövanş maçında Kozlu Taşkömürüspor'u 4-0 gibi farklı skorla mağlup etti. Sarayspor puanını 25 yükselterek liderliğini sürdürürken Kozlu Taşkömürüspor ise 22 puanda kaldı. Sarayspor'a galibiyeti getiren goller, Caner(2), Halil ve Ahmet'ten geldi. İlk maçta ise Kozlu Taşkömürüspor 2-1 yenmişti. 
Emre Can Bayram