SARAY GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Sarayspor yeni bir sponsorluk anlaşmasının imzalamanın mutluluğunu yaşıyor.... Sarayspor, Ekşioğlu Beton'un ardından Sınav Kolejini de bünyesine de katarak gücüne güç kattı. 
Zonguldak'ın en önemli altyapı kulüplerinden olan ve son yıllarda aldıkları başarılarla Türk futboluna bir çok futbolcu kazandıran Sarayspor yeni başarılara imza atmayı hedefliyor. Son olarak U-14 Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinciliği elde eden Sarayspor Ekşioğlu Beton'un ardından yeni bir sponsorluk anlaşması imzalayarak gücüne güç kattı. Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altındaş ve antrenör Hakan Sağlam bugün Keyif Kahvecisinde spor basını ile kahvaltıda biraya gelerek yeni sponsorlar Sınav Koleji Müdürü Vecdi Ilgın ve Sınav Koleji Çözüm ortağı ve aynı zamanda Gürleyen Madencilik sahibi Okan İlkbahar'ı basına tanıttı. 
Okul Müdürü Vecdi Ilgın; ''Amacımız gençliği en iyi yerlere taşımak istiyoruz''
Sınav Koleji Müdürü  Vecdi Ilgın, ''Bizim Zonguldak’ta alt yapıya önem veren bir kulüp olarak gördüğümüz Sarayspor’la gönü birlikteliğimiz zaten vardı. 2 yıl önce işbirliği çerçevesinde protokol imzalamıştık. Biz bu birlikteliği biraz daha ileri taşımak istiyoruz. Bundan sonra Sarayspor’a sponsor olarak Sınav Koleji ve çözüm ortaklarından Gürleyen Madencilik olarak birlikte Sarayspor’a daha güçlü bir destek vermek, yolu gençlerden yana olan, gençlerle haşır neşir olan herkesle bu konuda destek olmak amacıyla yola çıktık. Sarayspor’da bu konuda ki en iyi örneklerden bir tanesi. Amacımız gençliği en iyi yerlere taşımak ve sportif faaliyetler içerisine taşımak. Bu konuda Sarayspor’a elimizden gelen desteği vereceğiz. Aynı zamanda Sarayspor oyuncularına akademik destek de sağlamış olacağız. Böylece akademik geleceklerini de sağlama almış olacağız''dedi. 
Kulüp Başkanı Turan Altındaş; ''Sportif anlamda destek vereceğiz''
Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altındaş, sportif anlamda Sınav Kolejine destek vereceklerine söyleyerek, ''Bizim bir gönül birlikteliğimiz daha önceden vardı. Eğitim anlamında ikimizde ortak çözüm noktasındayız. Bizler sportif eğitim veriyoruz, kendileri ise akademik eğitim yolundalar. Aynı zamanda Hakan hocamla eğitimli kimliğimiz olduğu için çözüm noktasında önemli bir birliktelik. Akademik kariyerlerin ve sportif kariyerlerin gelişimi ve çocuklarımıza rehber olması açısından bu birliktelik bizim için çok olumlu olacak. Vecdi hocamızın destekleri daha önce de oluyordu. Daha önceleri Sınav Lisesi olarak hizmet veren, önümüzdeki eğitim öğretim yılında Sınav Koleji olarak hizmete başlayacak olan Sınav Koleji’nin Zonguldak’ın büyük bir eksikliğini ortadan kaldıracağına inanıyorum. İyi bir hizmetleri ve kadrolaşmaları var. bizde onlara sportif anlamda desteklerimizi vereceğiz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Önemli olan çocuklarımıza eğitim ve sportif kariyer anlamında destek olabilmek. Saraysporlu olmanın bir nedeni daha oldu. Sınav Koleji’ne yönlendireceğimiz öğrencilere bir nebzede olsa burs yardımında bulunabilmek de amaçlarımız arasında''diye konuştu.
Sınav Koleji Çözüm Ortağı Okan İlkbahar; ''Spor yaparak şehirin eksikliğini gidermek istiyoruz''
Sınav Koleji Çözüm Ortağı Okan İlkbahar, şehirin eksikliğini spor yaparak gidereceklerini ifade ederek, ''2019-2020 eğitim öğretim yılında önemli bir yatırım yapmak istedik. Sınav Koleji olarak eğitim ve öğretim vereceğiz. Sarayspor’da Turan Hocam ile birlikte Zonguldak gençlerine hizmet vermekte. Şehrimizdeki eksikliğin spor yapılarak giderilmesini istiyoruz. Sporunu en ahlaklı şekilde yapan çocuklarımıza da Sınav Koleji olarak burs vermek istiyoruz. Bu konuda en ufak bir destekte bulunabiliyorsak, Zonguldaklı iş adamları olarak bir yerlere gelmiş oluruz. İki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun''dedi.
Emre Can Bayram











Kaynak: