SARAY ÖZEL TURNUVADA BOY GÖSTERECEK
Zonguldak'ın önemli altyapı takımlarından olan Sarayspor, Altınorduspor'un ev sahipliği ile düzenlenece  olan Felsefe Kardeşliği adlı özel turnuvada ilimizi temsil edecek.
TFF 1.Lig ekibi Altınorduspor'un altyapısı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Altınordu Felsefe Kardeşliği turnuvası 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Ülkenin dört bir yanından katılım sağlanacağı futbol turnuvasında 1.300 yakın sporcu katılacak. Öte yandan bu özel turnuvaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'de katılım sağlayacak. Zonguldak'ın en önemli altyapı takımlarında  olan Sarayspor'da bu turnuva da boy gösterecek. Son zamanlarda aldıkları başarılarla adlarından çok söz ettiren Sarayspor turnuvada şampiyonluk hedefliyor. 
Altınordu Futbol Okulları Direktörü Aykut Turan, Felsefe Kardeşliği’nin ülkemizde futbola yeni bir bakış açısı kazandıracağını belirterek, “Felsefe Kardeşliği ve bunun doğal uzantısı olan futbol turnuvası, bir misyonu ülke geneline yayma açısından çok önemli. Bizim gibi düşünen, aynı hedeflere odaklanan ve futbolun itibarını yükseltmeyi şiar edinen kulüpler olarak, çocuklarımıza yepyeni bir dünyanın temellerini el ele vererek atmak istiyoruz. Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde düzenleyeceğimiz turnuvada bunun en güzel örneklerini vereceğiz” dedi.
Emre Can Bayram