Sarayspor ile Kozlu Taşkömürüspor, U15 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Zonguldak’ın altyaş kategorilerindeki iki önemli kulübü Sarayspor ile Kozlu Taşkömürüspor, kentteki başarılarını Türkiye Şampiyonası’na taşımak için 17-20 Nisan tarihleri arasında 1’inci kademe müsabakalarına çıkacak. Sarayspor Sakarya’da, Kozlu taşkömürüspor Çankırı’da tur arayacak.

***********************

U15 Türkiye Şampiyonası 1’inci kademe müsabakalarında  ilimizi temsil edecek Sarayspor ve Kozlu Taşkömürüspor’un grup merkezleri belli oldu. 

2018-2019 sezonunda zorlu grup müsabakalarının ardından Play-Off’lara kalan ve şampiyonluk sevinci yaşayan Sarayspor ile Kozlu Taşkömürüspor’un Türkiye Şampiyonası macerası başlıyor. kuruldukları yıldan itibaren yerel liglerdeki başarılarını ulusal organizasyonlara taşıyan Zonguldak’ın altyaş kategorilerindeki iki önemli kulübü, bu başarılarına bir yenilerini daha eklemek istiyor. Sportif başarılarının yanı sıra, Zonguldak ve Türk futboluna yeni yıldız adayları çıkaran Sarayspor ile Kozlu Taşkömürüspor’un U15 Türkiye Şampiyonası 1’inci kademede mücadele edecekleri grup merkezleri, kura çekimi ile belli oldu.

İŞTE GRUP MERKEZLERİ

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç başkanlığında  Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında çekilen kura çekimi sonucunda Sarayspor Sakarya, Kozlu Taşkömürüspor ise Çankırı grup merkezine düştü.  Sarayspor ile Kozlu Taşkömürüspor 17-20 Nisan tarihleri arasında ilk maçlarını oynayacak. Saray’ın grubunda, İstanbul(2), Bursa, Ankara, Tekirdağ, Kozlu Taşkömürüspor’un nün grubunda ise Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Samsun yer alıyor.

MALKOÇ BAŞARILAR DİLEDİ

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, ”İki takımımıza da başarılar diliyorum. İnşallah her iki takımda ilimizi en iyi şekilde temsil edecek. Geçtiğimiz sezon Sarayspor final oynamıştı. İnşallah bu sezon da aynı başarıyı iki takımda gösterecektir” dedi

Emre Can BAYRAM