SARAYSPOR FUTBOL OKULU BOŞ DURMUYOR



Zonguldak'ta altyapılarda önemli rol oynayan Sarayspor Futbol Okulu yaz ayından da çalışmalarını sürdürüyor. Sarayspor Futbol Okulu Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla yeni sezona kros çalışmkaları yaparak hazırlanıyor. 



Zonguldak'ın önemli altyapı takımlarından Sarayspor Türk futboluna oyuncu kazandırmayı devam ediyor. Son yıllarda aldığı başarılarla adından çok söz ettiren Sarayspor, Türk futboluna yeni yıldız kazandırmak için çalışmalarına tam gaz sürdürüyor. Antrenörler Turan Altıntaş, Hakan Sağlam, Basri Kocabaşoğlu, Cankay Altıntaş ve Dilşad Kocabaşoğlu yönetiminde 11-17 yaş gurubunda ki sporcular futbolun temel eğitimlerini alarak maç alışkanlıkları kazandırılıyor. Ardından  farklı yaş gruplarındaki liglerde maçlara çıkan sporcular oynadıkları maçlarda kendilerini gösterme fırsatını yakalıyor. Yaz ayında da boş durmayan Sarayspor futbol okulu haftanın 5 günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda kros çalışmaları yapıyor. Öte yandan Sarayspor futbol okulu önümüzde ki günlerde lig hazırlıkları kapsamında kros çalışmalarını barajda yaparak doğal bir ortamda çalışma fırsatı bulacak. 





''Yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız''



Sarayspor Futbol Okulu Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, ''Çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. 11-17 yaş grubunda ki sporculara futbol temel eğitimlerini vererek farklı yaş gruplarında ki liglerde oynatma frısatı veriyoruz. Yaz ayında da eğitimlerimiz bırakmadık. Haftanın 5 günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda kros eğitimlerimizi yapıyoruz. Önümüzde ki haftalarda da kros çalışmalarımızı barajda devam edeceğiz. Şuana kadar 15 oyuncumkuz profesyonel kulüplerin altyapılarına kazandırdık. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz U-15 kategorisinde ikinci olduğumuz kategoride bu sezon şampiyonluk. İnşallah da yarım bırktığımız işi tamamlayacağız. Bunun için çalışmalarımızı tam gaz sürdürüyoruz''dedi.


Emre Can Bayram