Belediyeden emekli edildi, çaresizliğe itildi

EŞİM KANSER, BEN NE YAPACAĞIM?

Kozlu'da ikamet eden iki çocuk babası Hasan Fesel, Kozlu Belediyesi'nden emekli olduktan sonra kıdem tazminatını alamadığı için mağdur edildiğini iddia etti.

Sosyal paylaşım adresinden yaşadığı çaresizliği dile getiren Fesel, eşinin kanser hastası olduğunu belirterek, kendisini mağdur eden Belediye Başkanı Ali Bektaş'a çağrıda bulundu.

Fesel'in paylaşımı şöyle:

"Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a duyurulur. 3 dönem kader birliği yaptık. Her şeyi göze aldım. Son dönem seçimlerinde beni başka adaylar tehdit ettiği halde ben yine sana çalıştım. Evimin balkonundan aşağı büyük boy resmini astım. Ban söz verdiğin halde ilk önce beni emekli yaptın, defalarca görüşmemize rağmen, 'benim yanıma gel' dedin, 4 saat beni kapıda beklettin. En son dayanamadım. Sekreterine gittim, 'sen Ali Bektaşla görüşemezsin' dedi. Sonra hanımla gittim, kime sorduysam Ali Bektaş burada yok dediler. Halbuki sen içerideydin. Eşim kanser tedavisi gördüğü halde kapıda geldi, odacın, içeride yok dedi. Eşim de kızdı, hasta kadını orada ağlattınız. Allah da bu Ramazan ayında sizleri ağlatsın. Eşimle hastaneye giderken başkan yardımcın Hüseyin Yılmaz bizi gördüğü halde kafasını çevirip yolunu çevirdi. Bizden resmen kaçtı. Benim iki tane çocuğum var biri üniversite okuyor, biri liseye gidiyor. Aldığım emekli parası 1500 TL. Ben bu parayla nasıl geçineyim?

Benim içeride tazminatım var. Hekes para alırken bana para verilmedi. Cebimde 1 kuruş param yok. Eşim salı günü ameliyat olacak. Kanser hastası. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapayım, uykular kaçtı, geceleri uyuyamıyorum. Sabahlara kadar ayaktayım, ne yapacağımı sapıttım. Beni bir kere aramadın. Ben ne yapacağım? Sana baba dedim, beni yüz üstü bıraktın. Şimdi benimle herkes dalga geçiyor. 'Bu muydun senin başkanın, baban ne oldu' diyorlar. Beni yalnız bıraktın.." (Haber Merkezi)