Şehit Cin’in cenazesi Zonguldak’a getirildi

PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ölen Uzman Çavuş Göksal Cin naaşı Diyarbakır’da düzenlenen asker törenin ardından akşam saatlerinde memleketi Zonguldak’a getirildi. Şehit için havaalanında tören düzenlendi. Şehidin naaşı uçaktan indirilirken annesi ve yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı.

Törene şehidin annesi Azime Cin, babası Şaban Cin, kardeşleri Aydın ve Şeref Cin, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Vali Yardımcı Hüseyin Ergi,Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, Milletvekili Özcan Ulupınar, ilçe ve belde belediye başkanları, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖĞLE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLECEK

Yaklaşık 150 araçlı konvoyla Zonguldak’a getirilen Göksal Cin’in cenazesi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna koyuldu.  Cin’in naşı sabah saatlerinde hastane morgundan morg’undan alınarak, Elvan pazarcık Beldesine bağlı Çalca Mahallesindeki baba evine getirilecek ardından ise Çalca Camiinde öğle namazının müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verilecek. Barış DOĞAN-Umut ERSES