Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,sabah saatlerinde  Elmas Tv'de Atilla Öksüzün sunduğu Günün Manşetlerine telefon bağlantısı ile bağlanarak soruları yanıtladı.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kulübe şehirden hiç bir desteğin gelmediğini söyledi. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kulübe talip olan birinin olduğunu söyleyerek, ''Transfer yasağı bu ayın sonunda kalacak. Transfer yasağını A.Ş başında olan Genel Kaptan Hakan Hürfikir arkadaşımız ilgileniyor. Biz A.Ş olduğumuz için yönetim kurulunun başında olan Hakan Hürfkir arkadaşımız ilgileniyor. Bir takım görüşmeler yapılıyor. Bu görüşmeler nedeniyle bu süreç uzadı. Kulübe talip olan işadamı var. Genel Kaptanımız ve A.Ş Başkanımız Hakan Hürfkir ilgileniyor. Olumlu yada olumsuz ona bakıyor''dedi. 
''Şehirden aradığımız desteği bulamadık''
Şehirden destek anlamında hiç birşey bylamadıklarını ifade eden Caner, ''Artık kulüpler ufak paralarla yürümüyor. Futbolcuya da borçlar var. Diğer borçlar da var. Transferde yapacaksın. Ne büyük şirketlerden destek bulabildik ne de sponsor bulabildik. Destek olmayınca başka çıkış yolu yok. Transferin kalkması için o parayaı toplasaydık zaten olağan üstü kongre kararı almazdık''diye konuştu. 
''150 tane kombine sattık''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 150 tane kombine sattıklarını belirterek, ''Kombine de ileriye gidemedik. 150 civarı bir kombine sattık. Başka kulüpler bir günde 800 komkbine satarken biz sadece 150 tane kombine sattık. İnşallah hep beraber toparlarız. Şuan ilk etapta 1000 adet bastırdık. 150 Tl'den satıyoruz. Herkesin takınmına sahip çıkmasını istiyoruz. Futbol takımları kentin yüzü'şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram