İl Genel Meclisi Başkanı Karaveli Jandarma’yı kutladı... “Şehitlerimizi Rahmetle anıyorum”

 

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Jandarma Teşkilatının 180, Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Gerek Pençe harekatında, gerekse Terörle Mücadele operasyonlarında şehit düşen Polis, Asker ve Jandarma mensuplarına Allah’tan Rahmet diledi.

Karaveli Mesajında şu görüşlere yer verdi; “Ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatı, yurdumuzun her köşesinde fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu olarak görev yapmaktadır. Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma, yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Jandarma Teşkilatı, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında ve ülkemizin her noktasında, gece gündüz demeden, her şart ve koşul altında üstün hizmetlerde bulunmuştur. Bugüne kadar kutsal vatan toprakları üzerinde emniyet ve güvenliğin teminatı olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir.

 Fedakârlık ve hizmette gösterdiği gayretle, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kolluk gücü olan Jandarma Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Personelimize görevlerinde başarılar diliyorum.”(Haber merkezi)