ŞEMSİ DENİZER FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Merhum eski Genel Maden İşçileri (GMİS)Sendikası Genel Başkanı Şemsi Denizeriyaşatmak amacıyla düzenlenen Şemsi DenizerFutbol turnuvası başladı.

Eski futbolcu Hacı Kara’nın organize ettiği ve bu sene 6’ıncısı düzenlenen ’’Şemsi Denizer’’ Futbol turnuvası 4 Temmuz Çarşamba günü Dilaver sahasında start aldı. Şemsi Denize futbol turnuvası Gençler ve vetaranlar olmak üzere 2 kategoride düzenleniyor. Gençlerde, Gazipaşa, Demiryolları, Kozluspor, 202’ler, Kuruyemiş Memoli, Terakki Zonguldak Gençlik, Bir yapı inşaat ve 40 yaş üstünde ise Bartınspor, Kilimli, Tepebaşı, Kızılay, Dilaverspor, Kozlu, Zonguldakspor ve Zonguldak Merkez takımları yer alıyor.  20 Temmuz Cuma günü sona ermesi planlanan turnuva da Gençlerin büyük ödülü 750Tl olarak belirlendi. Veteranlarda ise kupa ve forma verilecek.

Kara; ‘’Amacımız Şemsi Denizer’in ismini yaşatmak’’

Eski futbolcu Hacı Kara, turnuvanın bazı aksaklıklar dolayı geç başlattıklarını söyleyerek, ‘’Her yıl geleneksel hale gelen Şemsi Denizer futbol turnuvası bu yıl bazı sorunlardan dolayı geç başladı. Katılan ve destek olan takımlara teşekkür ediyoruz. Maçlarımız Dilaver sahasında oynanıyor. Herkes başarılar diliyorum. Maçlar fair play çevresinde oynanmasını temenni ediyorum. Bizim amacımız efsane başkan Şemsi Denizer’in ismini yaşatmak’’dedi. 

Emre Can BAYRAM