ŞEMSİ DENİZER FUTBOL TURNUVASININ FİNALİ BELLİ OLDU
Merhum eski Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı(GMİS) Şemsi Denizer anısına düzenlenen Şemşi Denizer futbol turnuvası  Tekno Time-Zonguldak Veteranlar arasında oynanacak final maçının ardından sona erecek. 
Eski futbolcu Hacı Kara tarafından merhum eski Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı(GMİS) Şemsi Denizer anısına bu yıl 7'incisi düzenlenen Şemsi Denizer futbol turnuvası Veteranlar arasında oynanacak olan final maçının ardından sona erecek. 18 Temmuz Perşembe günü saat 19:00'da Fener sentetik sahada Tekno Time-Zonguldak Vetranlar karşı karşıya gelecek. Şampiyon olan takımının belirleneceği final maçının ardından kupa töreni düzenlenecek. Şampiyon olan takıma ise şampiyonluk kupası verilecek. 
Turnuva organizatör Hacı Kara, ''Turnuvayı kazasız belasız bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl Gençleri turnuvaya dahil etmedik.Sadece veteranlar turnuvada yer aldı. Yarın Zonguldak Veteranlar ve Tekno Time final maçında karşı karşıya gelecek. Kazanan takıma kupa vereceğiz. Amacımız merhum eski başkanımızın ismini yaşatmak. Bizlere destek vere herkese çok teşekkür ederiz''dedi.
Emre Can Bayram