AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk, kendisine oy vermeyen seçmeni tekme tokat dövdü

Sen misin Oy Vermeyen!

Kilimli İlçesi’ne bağlı Muslu beldesinde yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti. 31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Muslu Belediye Başkan adayı olan Murat Kabuk, kendisine oy vermeyen belediye personelini tekme tokat dövdü. Seçim döneminde kazanmak için Eren Holding’den atılan işçileri geri alacağını vaat ederek oy isteyen Kabuk, seçimi kaybedince kendisine oy vermeyen seçmene saldırdı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

TEKME TOKAT DÖVDÜ

Seçimden bir gün sonra Muslu’da bulunan bir kahvehane önünde yaşanan olayda, Muslu Belediyesi’nde çalışan İbrahim Başoğlu, tek başına beklerken yanına gelen AKP’li olduğu bilinen 2 kişi tarafından sözlü tacize uğrayarak tehdit edildi.

Bu tartışmanın ardından olay yerine gelen AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk, Başoğlu’na küfrederek tokat attı. Seçimi kaybetmesinden sorumlu tuttuğu Başoğlu’nu tekme tokat atarak kahvehanenin içine sokan Kabuk, burada da küfür, hakaret ve darp etmeye devam etti. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle linç edilmekten kurtulan İbrahim Başoğlu oradan uzaklaştırılırken, Murat Kabuk ise aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Saldırının ardından Kabuk’tan şikayetçi olan Başoğlu, anlaşılmayan bir nedenle ertesi gün şikayetinden vazgeçti.