Gazetemiz yazarı Muzaffer Akgün, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Zonguldak’ın en büyük sorununun şehir içi trafik olduğunu söyleyen Ak, “TTK Genel Müdürü Burhan İnan ile yaptığım görüşme sonrasında Fevkani köprünün Soğuksu ayağında bulunan giyim alanı Emniyet Hareket Merkezi olmak üzere alındı. Hareket Alanı aynı zamanda Soğuksu ve Çarşı Polis Merkezlerinin yanında aynı zamanda Yunus ekiplerinin de hareket merkezi olacak. Şehir trafiği böylelikle bir ölçüde rahat bir nefes alacak. Emniyet Müdürlüğü Binasının içinde yer alan Trafik Şube yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Yeni şekli banka reyonları gibi yapılacak.”

Gazetemiz yazarı Muzaffer Akgün Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ortak dostların sohbette ismi geçerken, görüşme gayet olumlu geçti. Zonguldak’ta 6 ay önce göreve başladığını dile getiren Emniyet Müdürü Osman Ak “Zonguldak çok şirin bir kentimiz, en önemli meselesinin şehir trafiği olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Osman Ak açıklamalarına şu şekilde devam etti: “TTK Genel Müdürü Burhan İnan ile yaptığım görüşme sonrasında Fevkani köprünün Soğuksu ayağında bulunan giyim alanı Emniyet Hareket Merkezi olmak üzere alındı. Hareket Alanı aynı zamanda Soğuksu ve Çarşı Polis Merkezlerinin yanında aynı zamanda Yunus ekiplerinin de hareket merkezi olacak. Şehir trafiği böylelikle bir ölçüde rahat bir nefes alacak. Emniyet Müdürlüğü Binasının içinde yer alan Trafik Şube yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Yeni şekli banka reyonları gibi yapılacak.”

Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak ile Halkın Sesi gazetesi yazarı Muzaffer Akgün’ün görüşmesi yaklaşık 30 dakika sürdü. Görüşme spor konuları, Zonguldak Kömür Spor ağırlıklı oldu.