Önceki gün kalbine yenik düşerek 60 yaşında vefat eden Burhan Özkan için dün ilk olarak Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.  Burhan Özkan’ın naşı daha sonra Acılık Hz. Ali Cami’sine götürülerek kılınan ikindi namazının ardından Kozlu aile mezarlığında defnedildi. Uzun yıllar eğitim,  spor ve folklor camiasına hizmet eden Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Burhan Özkan’ı ailesi, sevenleri ve öğrencileri gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Herkesin kalbine sevgi tohumları eken Özkan’ın öğrencilerine son dersi ise “hüzün” oldu…

Zonguldak bir değerini daha kaybetti. Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğiti Öğretmeni Burhan Özkan 60 yaşında hayata veda etti. Önceki gün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kalbi duran Burhan Özkan, hemen Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı ancak, tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllar sporla ve folklorla iç içe olan Beden Eğitimi Öğretmeni Burhan Özkan, bu özelliklerinin yanı sıra insanı tarafı da ağır basıyordu. , insan ilişkileri ve dürüst kişiliğiyle tanınan Burhan Özkan, için dün Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Merhumun ailesinin yanı sıra sevenleri, öğretmenler, antrenörler, eğitim, spor ve siyaset dünyasından olmak üzere çok sayıda kişi törene katıldı. Öğrencileri de öğretmenlerini unutmayarak, onun için düzenlenen törende yer aldı. Birçok öğrenci öğretmenleri Burhan Özkan için gözyaşı döktü. 

KOZLU MEZARLIĞI’NDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından Burhan Özkan’ın naşı Acılık Hz. Ali Cami’sine götürüldü. Acılık Hz. Ali Cami’nde kılınan İkindi Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından Burhan Özkan, Kozlu Aile Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Eren ARSLANYILMAZ