Zonguldak’ta kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybeden belediye işçisi Gökhan Albuğa(35) son yolculuğuna uğurlandı. İki çocuk babası olan ve maddi durumunun kötü olduğu belirtilen işçinin ailesi için yardım çağrısı yapıldı.  


Traktörün altında can verdi...


Olay Zonguldak merkez Kumtarla köyü Madenler mahallesinde meydana geldi. Çalışma yaptığı sırada devrilen traktörün altında kalarak ağır yaralanan Zonguldak Belediye işçisi Gökhan Albuğa, ağır yaralandı.

İhbar üzerine 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.  AFAD ekipleri tarafından traktörün altından ağır yaralı olarak kurtarılan Albuğa, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Albuğa yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastane morgundan alınan işçinin cenazesi, ilk olarak görev yaptığı Zonguldak Belediyesi Su İşleri Şantiyesi önüne getirildi. Burada yapılan törende Belediye Başkanı Selim Alan, acılarının büyük olduğunu belirterek, "Acımız büyük. Arkadaşımıza son görevimizi yapmaya geldik. Allah mekanını Cennet etsin. Ailesine, sevenlerine ve bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Albuğa'nın naaşı daha sonra kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. 

HAYIRSEVER ABİLERİMİZE ABLALARIMIZA ÖNEMLİ BİR DUYURUDUR

Bu arada sosyal medyada Albuğa'nın ailesi için yardım çağrısı yapıldı. Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Okan Girgin tarafından yapılan çağrıda, şu bilgilere yer verildi:

Zonguldak Belediyesi'nde çalışa
n Kozlu İhsaniye'de ikametgahı olan Gökhan Albuğa kardeşimiz, geçirmiş olduğu traktör kazansında vefat etmiştir. Biri 9 yaşında kız, diğeri 12 yaşında erkek çocuğu olup ekonomik sıkıntısı olduğunu öğrendik. İs yerindeki iş arkadaşları destek olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Allah rızası için ailesine bizler de destek olalım. Yapacağımız yardımları ailesine ulaştıralım"

 (Emre Can Bayram)