SOYUNMA ODALARI TAMAM SAHAYLA İLGİLİ MÜJDELİ HABER GELDİ
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Fener'de yapımı tamamlanmak üzere soyunma odaları ile ilgili bilgiler verdi. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, soyunma odalarında sona gelindiğini söyleyerek Cuma güne kadar soyunma odalarının işlerini tamamlayarak Amatör spor'un hizmetine açacaklarını söyledi. Yüksel ayrıca sahanın zemini ilgili tamirat çalışmaların  bugün itibariyle başladığının müjdesini verdi.
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, soyunma odalarının bitmek üzerinde olduğunu belirterek, ''Soyunma odalarında son aşamaya geldik. Tesisat ve kalebodor işleri devam ediyor. Onların peşine ise doğalgaz işleride sonlandırılacak. Doğal gaz tesisatı döşendi. Şap atılacak. Boya yapılarak tamamlanmış olacak. Elektrik tesisatı ve diğer tesisatlar döşendi. Başka bir problememiz kalmadı. Kısmetse Cuma günene yetiştireceğiz. Açılımış olacak. Aynı zamanda sahanın çizgileri için bugün itibariyle çalışmalarımız başlayacak. Onunla birlikte spor severlerimiz için daha güzel bir ortam yaratacağız''diye konuştu.
Emre Can Bayram