SÖZ UÇTU RESMİ KALDI 
Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun 17.160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizilmesine rağmen verilen sözler tutulmayınca söz uçta resmi kaldı. 
****************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun içler acısı durumu gözlerden kaçmıyor.
17.160 kişilik butik stadyum haline getirilmesine karar verilen ve hale bir arpa yol katedilemeyen Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun  akabetinin ne olacağı  merak konusu oldu. 2016 yılında depreme uygun olmadığı için eski kapalı tribünler yıkılarak yerine 2018 yılında 2480 kişilik kapasitelik modern bir tribün yapıldı. 
Ancak kapalı tribünlerin tamamlanmasının ardından çalışmalar yarım kaldı. Butik Stadyumunun projesi çizilmesine rağmen, bir türlü ödenek çıkartılmadı. Kamuoyu ile paylaşılan butik stadyumun görselleri şehirde heyecan yaratmasına rağmen neden tamamlanması hakkında hiç bir açıklama yapılmadı. 
2019 yılında bitirileceği sözü verilmişti
24 ve 26. Dönem Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, kapalı tribün inşaatında açıklamalarda bulunarak butik stadyumun 2019 bitirileceğini söylemişti.
İşte o açıklama;“Şehir Stadında tribün inşaatı hummalı bir şekilde devam etmektedir. Yeni yapılan tribün 17.160 kişi kapasite ile hizmet verecektir. 2018 yatırım programına alınan Kemal Köksal stadyumu  revizyonu 15 milyon ödenek ile kabul edildi. Yılbaşına kadar ikinci etabın başlanması planlanıyor. 2019 yılında tamamıyla butik stadyum haline getirilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi
Daha zemin var
Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliğin yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin kötü olmasından dolayı Kömürspor kalan 4 maçı Devrek İlçe Stadyuma geçti. Kırmızı Lacivertli takım bu sezon zemin nedeniyle bir çok maçında kayıp yaşadı. Zeminin yenilenmesi planlanan  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun ne zaman çalışmalar başlayacağı bilinmiyor.