Spor Bakanı'na çıktılar
Ak Parti Milletvekilleri Zonguldak'ta devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan yatırımların yer aldığı dosyayı Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğluna 
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar Zonguldak’ta yapılması gereken spor yatırımlarının yanı sıra devam eden yatırımlar hakkında Geçlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. Ziyarette bir önceki Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da hazır bulundu.
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in Zonguldak’taki spor yatırımları ile ilgili hazırlamış olduğu dosyayı Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na teslim etti. 
Karaelmas Kemal Köksal Stadı başta olmak üzere merkez ve ilçelerdeki spor yatırımlarının hızlanması ve biran önce tamamlanması için Kasapoğlu ve Bak ile istişarede bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Bakan Kasapoğlu’ndan olumlu mesajlarla ayrıldı.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, “Zonguldak ve İlçelerimizdeki spor tesisleri ile alakalı gençlik ve spor bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile istişarelerde bulunduk” diye konuştu.