SPOR TESİSLERİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR 

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri tarafından korona virüs nedeniyle bütün spor tesisleri dezenfekte edilmeye devam ediyor. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından korona virüs tedbirleri hat safaya çıkarıldı. Spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından İl Sağlık Müdürlüğünden temin edilen dezenfekte ilaçları  ile bütün spor tesisleri didik didik elden geçerilerek temizleniyor. Öte yandan tesislerinin kapalı olmasına rağmen personeller edbirleri elden bırakmıyor. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, dzenfekte çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, ''Korona virüs tedbirleri kapsamından İl Sağlık Müdürlüğünden temin edilen dezenfekte ilaçları ile bütün tesislerimizi elden geçiriyoruz. Tesislerimiz kapalı olsa bile tedbiri elden bırakmıyoruz. Bütün personellerimizde aynı şekilde bütün tedbirleri alıyorlar. Ülkemiz bu korona virüsünün üstesinden gelecektir. Biz güçlü bir devletiz. Güçlü, bir milletiz. Herkes sağlığı için evde kalsın''dedi.