SPOR TOTO'DAN  BEKLENEN DESTEK GELMEDİ 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmanda 4-1 yendikleri Şanlıurfaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, rakibin kaçıncı sırada olması önemli olmadığını söyleyerek, önemli olan haftalar sonra galibiyet almaları ve moral bulmalarını olduğunu söyledi. Başkan Caner ayrıca Spor Toto'dan söz verilen desteğin gelemediğini açıkladı. 
''Galibiyet moral açısından güzel oldu''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, galibiyetin moral açısından iyi olduğunu söyleyerek, ''Haftalar sonra galibiyet almamız rakip ne olursa olsun çok sevindirici. Rakibin sonuncu olması ya da başka bir sıralamada olması önemli değil. Mühim olan haftalar sonra galibiyetle tanışmamız. Moral açısından çok önemli. İnşallah bu galibiyetle birlikte haftaya Sarıyer maçından 3 puanla çıkarız. Emin adımlarla yolumuza devam ederiz''diye konuştu.
''Spor Toto'dan destek gelmedi''
Söz verilmesin rağmen Spor Toto'dan hiç bir destek gelmediğini ifade eden Başkan Caner, ''Spor Toto'dan söz verilmesine rağmen hala destek gelmedi. Sayın Spor Bakanın Zonguldak programının olacğaını bizzat gelince kendisi söyleyeceği söylenmişti. Şubat ayı bitti. Mart ayı bu ay gelirse işte inşallah bekliyoruz''dedi.
''Taraftarla futbolcu arasında sıkıntı yok''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, taraftarla futbolcu arasında sıkıntı olmadığını belirterek, ''Taraftar yanlış anlamış olabilir. İyi niyetli olabilir. Yaptıkların şeyi kötü bir alama çıktığını onlarda biliyor. Arada bir anlaşmazlık yok. Herkes Zonguldakspor'un iyi olması için uğraşıyor. Taraftarlar futbolcu arasında bir sorun yok''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram