STADYUM İÇİN CUMHURBAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Samsunspor maçında yaşanan hakem hatalarını Merkez Hakem Kurulu Zekeriya Alp'le görüştüklerini söyleyerek, en kısa zamanda maçın görüntülerini göndereceklerini söyledi.Başkan Caner ayrıca Gençlik Spor Bakanlığından bir yardımın geleceğini ve Stadyumun tamamlanması içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'la görüşeceğini söyledi. 
''Maçla ilgili sıkıntılar MHK Başkanına anlattık''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Samsunspor maçıyla ilgili sıkıntıları Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alple görüştüklerini söyleyerek, ''Öncelikle Samsunspor maçı için taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Zonguldak severlere teşekkür ediyoruz. Stadyumunda yüzde 90 doldu. Ama istediğimiz neticiyi alamadık. Kaçırdığımız goller oldu. Gol olmayan bir pozisyonun gol olarak değerlendirilmesi. Peşine de Samsunspor Tv'de maçı anlatan spikerin açık ofsayt dediği pozisyonu malesef yan  hakem vermeyerek peşine penaltı oldu. Sonra Samsunspor oyuncusu sahaya giriyorum hakem triosunun haberi yok. Bunlar hep acemi işler. Klasman düşmüş ve maçı görmeyecek hakemler bize verilmiş. MHK Başkanı Zekariya beyle dün bir telefon görüşmesi yaptım. Maçta yaşadığımız olayları anlattım ve onlarda görüntüleri istedi. Amacımız bu hakem triosunun başka takımları yakmaması''diye konuştu.
''Konya maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz''
Konya maçından puan ya da puanlar almak istediklerini ifade eden Başkan Caner, ''Bu sıkıntılara rağmen takımımız iyi gidiyor.Önümüzde Konya maçı var. İnşallah bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılacağız. Burada kaybettiğimiz puanları Konya maçında telafi etmek istiyoruz. İmkanımız olursa yukarılara doğru tırmanışa devam etmek istiyoruz''diye konuştu.
''Gençlik Spor Bakanlığından yardım gelecek''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Gençlik Spor Bakanlığından yardım geleceğini belirterek, ''Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanımızı İl Başkanımız Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz  bir görüşmesi oldu. Olumlu geçti. Zonguldak Kömürspora yardımcı olacağını ifade etti. İnşallah bir yardım gelir. Ekonomik olarak Spor Toto üzerinden olabilir. İnşallah bu yardım tez zamanda gelir.Stadyum için Cumhurbaşkanımızla bi randevu talebinde bulanacağım. Bizim başka çıkış noktamız yok. Stadyum için Cumhurbaşkanımız talimat verilmezse yapılmaz. Stadyum için başka çıkış noktamız yok''diye konuştu.
Emre Can Bayram