Zonguldak’ta yaşayan Önder Taşkın isimli vatandaş, Zonguldak Belediyesi’nin yanında bulunan Fevkani Köprüsü’ne olta atıp su baskınını protesto etti.
Zonguldak kent merkezinde yaklaşık bir haftadır devam eden yağışlardan Fevkani Köprüsü de nasibini aldı. Sağanak yağış sebebiyle köprüyü su bastı. Adeta gölete dönen köprüde araçlar ise ilerlemekte güçlük çekiyor. Köprüye bir süre önce de duba yöntemiyle park yasağı getirilmişti.
Köprüdeki su baskınını protesto etmek isteyen Önder Taşkın ise eline aldığı balık oltasıyla köprüye geldi. Köprüden geçen sürücülerin şaşkın bakışları karşısında oltasını açan Taşkın, oltanın ucuna kanca bağladı. Ardından da oltayı su birikintisine atan Taşkın, yaşanan su baskınını olta ile protesto etti. Zonguldak Belediyesi ile yan yana bulunan köprüde yaklaşık yarım saat boyunca olta protestosunu sürdüren Taşkın, "Belediye binası manzarası eşliğinde balık tutuyorum. Sayın başkana ithafen" diye duruma tepki gösterdi. Taşkın, protestosunun ardından oltasını da toplayarak köprüden ayrıldı.
Protestosunu da sosyal medyadan paylaşan Taşkın, kendisine "Bize de balık gönder" diyen arkadaşlarına "Palamutla çinakop var. Süper balık yapıyor burası. Balıkları belediye adına bedava dağıtıyoruz" diye cevap verdi.