SÜPER LİG HEYECANI YAŞANACAK
Zonguldak'ın ev sahipliğinde 6 gün boyunca  Kadınlar Salon Hokey Süper Lig müsabakaları yapılacak. 
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Zonguldak'ın ev sahipliği ile Site Spor Salonu'nda Zonguldak'ta ilk kez Kadınlar Salon Hokey Süper Lig müsabakaları yapılacak.  Müsakalara ilimize temsilen milli hokey antrenörü Köksal Kasım'ın çalıştırdığı Zonguldak Gençlik Merkezi ter dökecek.
Site Spor Salonu'n ev sahipliğinde başlayacak olan müsabakalara Zonguldak Gençlik Merkezi, Kırıkkale GSK, Nizip GSK, Diyarbakır Kayapınar, Nizip HEM Spor, Gaziantep Doruk, Buca Halk Eğitim GSK, Bolu Belediyesi, Atılım Muğla Olimpik, VMY Kahramanmaraş ve Gaziantep Polisgücü olmak üzere 9 ilden 11 takım yer alacak.
Bir birinden heyecanlı ve nefes kesen müsabakalara sahne olacak maçlar 16 Kasım Cumartesi günü başlayarak 21 Kasım Salı günü sona erecek.20'şer dakika 2 devre usulü oynanacak olan karşılaşmalar 09:00'da başlayarak saat 19:00 kadar devam edecek. Zonguldak Gençlik Merkezi, 6 gün sürecek olan müsabakalarda bir birinden başarılı maçlar çıkararak müsabakaları en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyor.
İlk rakibimiz Kırıkkale
Süper Ligin açılış maçında Zonguldak Gençlik Merkezi 16 Kasım saat 09:00'da Site Spor Salonu'nda Kırıkkale GSB konuk edecek. Zonguldak, Kırıkkale'yi yenerek müsabakalara galibiyetle başlamayı hedefliyor.
Emre Can Bayram