Süt ve Süt Ürünlerinin Önemi Anlatıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’nun desteği ile Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından 21 Mayıs Dünya Süt Günü kapsamında anaokullarında etkinlik gerçekleştirildi

.
Çaycuma Hayriye-Hayrullah Saki ve Çaycuma Anaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte “Anaokulu Öğrencilerine Yönelik Bilinçli Süt ve Süt Ürünleri Tüketimi” başlıklı sunum Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü ve GIDAMER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İrem Uzunsoy tarafından yapıldı. Uzunsoy öğrencileri süt, peynir, yoğurt, tereyağı, dondurma tüketimi konusunda bilgilendi ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. (Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler
Süt
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner243

banner228

Her Taşın Altından O Çıkıyor!

Haberi Oku