TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor tribün Lideri Miraç Balcı, Zeki Beybeyoğlu ve Taner Arslantürk hafta sonu Kömürspor'un kendi sahasında oynayacağı Sancaktepe maçı öncesinde birlik beraberlik çağırısında bulundu.
Tribün Liderleri hafta sonu zor bir deplasmandan 3 puanla döndüklerini söyleyerek, herkesin skora endeksli olmamasını ve birlik beraberlik içerisinde takıma sahip çıkmasını istedi. 
Beybeyoğlu; 'Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük'
Tribün Lideri Zeki Bey beyoğlu,zor bir deplasmandan 3 puanla döndüklerini söyleyerek, ''Dün zorlu bir deplasmandan play off yolundan 3 puanla döndük. Taraftarı buradan kutluyorum. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Biz heme buradan hemde gurbetçi kardeşlerimiz otobüs kaldırdı. 3 puanın mimarıyız. Büyük mücadele verdik. Biz otobüs bulmada zorluk çekiyoruz. Zor imkanlarla gidiyoruz. Biz bir otobüsün içerisinde 70 kişi gittik. Biz istiyoruz ki deplasmanda sayın büyüklerimiz bize destek versin.Bize destek olsunlar biz sizleri temsil ediyoruz. Biz istiyoruz ki iyi günde de kötü günde de takıma sahip çıksınlar. Herkes Sancaktepe maçında tribünleri doldursun''dedi.
Balcı; 'Herkes tribünleri doldursun'
Tribün Lideri Miraç Balcı, herkesin tribünleri doldurmaya davet ederek, ''Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük. Şuanda önemli bir viraja giriyoruz. Bu maçlarında değerini veriyoruz. Önümüzdeki Sancaktepe maçında herkesi tribünleri doldurmaya bekliyoruz. Çorum maçları ve içerdeki maçlar çok önemli. Bu konuda herkesi kenetlenmeye davet ediyoruz''diye konuştu.
Arslantürk; 'Şehir olark galibiyet endeksli olmayacağız'
Tribün Lideri Taner Arslantürk, şehir olarak galibiyet endeksli olmayacaklarını belirterek, ''Dünki aldığımız puan 6 puan bazında. Seriyi yakaladık. 2'de 2 yaptık. İnşallah içerdeki maçı da alarak 3'de 3 yapacağız. Dünki deplasman tribünü çok güzel oldu. Arkadaşlar sağolsun on numara tribün yapmışlar. Kardeşlerimizde maçı çevirip güzel bir skorla döndüler. Şehir olarak galibiyete endeksli olmayacağız. Bizler iyi günde de kötü günde de takımımızın yanında olacağız. Zor süreç geçiyor''dedi.
Emre Can Bayram