TAŞKÖMÜRLÜ OLCAY PROFESYONEL OLDU
Kozlu Taşkömüspor altyapısında yetişen ve 3 yıldır Kardemir Karabükspor forması altında alt yaş kategorilerinde forma giyen 18 yaşındaki genç kaleci Olcay Toplu, Kardemir Karabükspor'la profesyonel olma sevinci yaşadı. 
Zonguldak'ın önemli altyapı takımlarından Kozlu Taşkömürspor altyapısında yetişen 18 yaşındaki genç  kaleci Olcay Toplu gösterdiği başarılı performans ile 2016 yılında 2.Lig ekibi Kardemir Karabükspor'a transfer olmuştu. 3 yıldır Kardemir Karabükspor forması ile alt yaş kategorilerinde forma giyen 18 yaşındaki genç kaleci Toplu, orada da başarıları çalışmalarına devam ederek Kardemir Karabükspor'la bugün profesyonel sözleşme imzaladı. Genç yetenek Olcay Toplu için Kardemir Karabükspor tesislerinde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Kozlu Taşkömürspor antrenörleri Abdulkadir Kalyoncu, Turgay Yavuz, Yılmaz Esen, Kardemir Karabükspor A takım antrenörleri ve Toplu'nun ailesi katıldı.
Kozlu Taşkömürspor antrenörü Turgay Yavuz, ''Olcay'ın bu mutlu gününde bizlerde onun yanındayız. Olcay iyi bir kaleci. Bizde de iyi işler yaptı. Bizde ki başarısını Kardemir Karabükspor da da gösterdi. Sonunda da profesyonel sözleşme imzaladı. İnşallah inanıyorumki daha iyi yerlere gelecektir. Bizler altyapı hocaları olarak onun her zaman yanındayız. Günün birinde belki Olcay'ı Süper Ligde de görürüz''diye konuştu.
Emre Can Bayram