TEK KURTULUŞ BAKAN! 2 YER İÇİN DOSYA SUNULACAK 
İlk yarıda zeminin azizliği nedeniyle bir çok maçını kayberek play off potasından uzaklaşan Kömürspor yönetimi kurtuluş reçetesini hazırladı. Zonguldak Kömürspor yıl başından önce Zonguldak' gelmesi beklenen Gençlik Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu'na 2 yer için antrenman sahası yapılması için dosya sunacak.
***********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadale eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yıllardır antrenman sahası olmadığı için hem antrenmanlarını hemde iç sahadaki maçlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynamak zorunda kalıyor. 
İlk yarıda zeminin azizliğini nedeniyle bir çok maçı kaybeden  Zonguldak Kömürspor yönetimi antrenman sahası için harekete geçti.Maddi yönden büyük sıkıntı içerisinde olan Zonguldak Kömürspor yönetimi antrenman sahası yapacak güçte olmadığı için, Gençlik Spor Bakanı Dr.Muharrem Kasapoğlu'nun Zonguldak ziyaretini bekliyor.
Zonguldak Kömürspor Yönetimi, antrenman sahasının yapılması için Bakan Kasapoğlu'na 2 yer için dosya sunmayı planlıyor. Kırmızı Lacivertli takım Üzülmez Erdoğan Demir Tesisleri ve Kilimli'de tünellerin girişinde bulunanan atıl durumda olan toprak sahayı gündeme getirecek.
Zonguldak Kömürspor, yönetimi Bakan Kasapoğlu'nda beklenen desteği aldığı takdirde ise ikinci yarıda bu iki yerde birinde antrenmanlarını yapacak.
Emre Can Bayram