TEK YUMRUK OLDULAR
Genç Zonguldak ve Ultras taraftar grubu Samsunspor maçı öncesinde toplanarak , Samsunspor maçında tek bir pankart altında toplanacaklarını vurguladılar. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor taraftar grupları Ultras Elmas ve Genç Zonguldak Pazar günü oynanacak olan Samsunspor maçı öncesinde birleşme kararı aldı. Ultras Elmas ve Genç Zonguldak dün ortak bir basın açıklaması yaparak Pazar günü tek bir pankart altında toplanarak takımlarına destek vereceklerini söyledi.
Genç Zonguldak tribün lideri Zeki Beybeyoğlu; ''Tek yumruk olacağız''
Genç Zonguldak tribün lideri Zeki Beybeyoğlu, tek yumkruk olacaklarını söyleyerek, ''Cumhuriyet Bayramımız tüm ulusumuz ve ülkemiz adına kutlu olsun. Burada ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle birleştik. Amacımız takımımızın iyi gitmesi ve Samsunspor maçı. Bizlerde oturup ne yapacağız diye karar verdik. Tek yumruk olup Zonguldakspor pankartı altında takımımıza destek vereceğiz. Bun un için de buradan düğmeye basıyoruz.  Herkesi Pazar günü oynanacak olan Samsunspor maçına bekliyoruz''dedi. 
Ultras tribün lider Miraç Balcı; ''Amacımız tek pankart altında güçlü tribün yapmak''
Ultras tribün lideri Miraç Balcı, amaçların tek pankart altında güçlü bir tribün yapmak olduğunu ifade ederek, ''Deplasmanlarda birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu biliyoruz. İstedik ki hafta sonu önemli maçta tek pankart olup daha güçlü bir sesle tribün yapmak. Güzel bir tribün yapmak. Zaten arkadaşlar gerekeni söyledi. Umuyorum ki hafta sonu stadyum dolacak. Bizde elimizden geleni yapıp hafta sonu galip geleceğiz''diye konuştu.
Genç Zonguldak tribün Lideri Taner Arslantürk; ''Samsunspor maçı kazanıp play off yolunda ilerleyeceğiz''
Genç Zonguldak tribün lider Taner Arslantürk, maçı alıp play off yolunda ilermek istediklerini belirterek, ''Samsunspor takımı iyi takım. Taraftarı da var. Bizlerde kapalı da birleşme kararı aldık. Onlarda sol da iyi bir tribnde oldukları iyi tribün yapıp birleşme kararı aldık. Maçı alıp play off yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Tüm halkımızı 90 dakikasını erteleyip gelmesini bekliyoruz. Siz biz yok Zon guldakspor var''şeklinde konuştu.
Ultras tribün lideri Bora Amasralı; ''Pazar günü susan adam memleketine ihanet eder''
Ultras tribün lideri Bora Amasralı,''Ben buradan taraftara seslenmek istiyorum. Pazar günü susan adam memlektine ihanet etmiş olur. Yanlış yapmış olur. Biz 90 dakika boyunca takımımızı destekleyeceğiz İnşallah 3 puanı da alacağız.''
Genç Zonguldak tribün lideri Mustafa Yılmaz; ''Arma için 90 dakika bağıracağız''
Genç Zonguldak tribün lideri Mustafa Yılmaz, arma için 90 dakika bağıracaklarını söyleyerek, ,''Öncelikle hepinize teşekkr ederiz. Arkadaşlarımız gerekeni söyledi. Öncelikle bu birleşmeyi fırsat bilip dedikoduları kapatmak istiyoruz. Kimse yalandan çıkıp dedikodu yapmasın. Bu beraberlik takımımıza artı olacağını düşünüyoruz. Çünkü burda olay tamamen arma. Arma içi 90 dakika bağıracağız. 27 yıl aradan sonra Karadeniz derbisinde karşılaşıyoruz. İnşallah ilk mağlubiyetlerini de biz onlara yaşatacağız. Ama kardeşlik çercevesinde olacak. Onları en iyi şekilde burada ağırlayacağız''dedi.
Emre Can Bayram