Zonguldak Teknopark  I. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi...

30 Eylül 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ve 30 Nisan 2018’de tescili gerçekleştirilen Zonguldak Teknopark Anonim Şirketinin I. Olağan Genel Kurul Toplantısı,  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın başkanlığında, kurucu ortaklar İl Özel İdaresi, Zonguldak, Ereğli, Çaycuma, Devrek ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odaları temsilcilerinin katılımıyla 26 Mart Salı günü Teknopark hizmet binasında gerçekleştirildi.

Teknopark’ın geride kalan on bir aylık süreçte gerçekleştirdiği faaliyetler ve finansal yapısı ortaya konulduğu, gelecek vizyonu hakkında görüşler sunularak planlamalar yapıldığı toplantıda ayrıca Teknopark için yapılması hedeflenen yeni ek hizmet binası kompleksi ve şubeler için fikir alışverişinde bulunuldu.

Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Umut Güneş Sefercik yaptığı konuşmada, tamamen dijital otomasyonlu çalışan Zonguldak Teknopark’ın henüz bir yılını dahi doldurmamasına rağmen bünyesinde dördü makine-teçhizat, üçü de yazılım olmak üzere yedi Ar-Ge firması ve bir ön-kuluçka girişimcisi bulundurduğunu ve teknoloji tabanlı milli değer üreterek Ülke ihracatına katkı sunma hedefine hızlı bir ivmeyle yürümeye devam ettiğini söyledi.

Gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam edilen toplantı, yönetim kurulu üyelerinin Teknopark’ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirilmesi, dilek ve temenniler ile sona erdi.