Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, 4 gündür elektriksiz bir şekilde soğuktan donduklarını belirterek, BEDAŞ'ın teşekkürü hak ettiğini söyledi.  

Çiloğlu, "Zonguldak’ın merkezinde Çınartepe mahallesinde tam dört gündür elektrikler yok. Kaloriferlerimiz yanmıyor. Zar zor ulaşılan 186 notları alıyor. Telefonlara mesajlar geliyor lakin elektrikler gelmiyor. Sonuç olarak mahallemizde 4 gündür elektrikler yok kaloriferler de yanmıyor. BEDAŞ bu arada teşekkürü hak ediyor." ifadesini kullandı.

Çiloğlu'nun açıklaması şöyle:

"Sayın BEDAŞ;

-4 gündür elektrik olmadığından 28 yaşındaki oğluma ‘oğlum biz eskiden köyümüzde elektrik olmadığı için böyle yaşıyorduk. Bu çağın kıymetini bil’ dedirttiğin için !

- Ayrıca 4 küçük çocuğu ile elektriksiz ve kalorifersiz kalan komşumun çocuklarının bağışıklık sistemlerinin güçlenmesine katkı verdiğin için !

(Tabi ki bu arada zatürre olmazlarsa)

- Kovid-19 dan dolayı karantinada  olan ve evden çıkamayan komşuma Eskimo'ların nasıl yaşadığını öğrettiğin için !

- Mahallelinin dipfrizlerini eriterek mamulleri çöpe attırarak esnaftan yenilerinin alınmasını sağlayarak esnafa destek olduğun için !

- Cep telefonlarının şarjları bittiğinden haberleşmenin ne kadar önemli olduğunu hatta halkımıza dumanla haberleşmeyi öğrensek galiba fena olmayacak dedirttiğin için !

- Ağustos böceği ile karıncanın hikayesini bizlere hatırlattığın için !

     Daha teşekkür edecek çok sebepler var. Hepsi için ayrı ayrı teşekkürler BEDAŞ !

Ayrıca tüm emeği olanlara da ayrı ayrı teşekkürler !" (Haber Merkezi)