TESİS İÇİN 3 YER MASAYA YATIRILDI

Zonguldak Kömürspor yönetimi yeni sezon için çalışmalara başladı. Kırmızı Lacivertli yönetim öncelikle olarak tesis sorununu çözmek için yeni seçilen belediye başkanı Ömer Selim Alan'a çıkarma yaptı.  Başkan Selim Alan Kömürspor'a yeni bir tesisin kazandırılması noktasında gerekli çalışmaların başlayacağının sözünü verdi.

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un uzun yıllardır sıkıntığı çektiği tesis sorunu devam ediyor.. Bu sezon 2.Ligde kalmayı garantileyen Zonguldak Kömürspor yönetimi yeni sezon için çalışmalara başladı. Öncelikli olarak tesis sorununu çözmeye kafasına koyan Kömürspor yönetimi dün yeni seçilen belediye başkanı Ömer Selim Alanı makamıdan ziyaret ederek Kömürspor için  destek istedi. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Kömürspor için ellerinden geleni desteği vereceğini söyleyerek Kömürspor yeni bir tesisin kazandırılması noktasında gerekli çalışmaların yapılacağı öğrenildi. 

Tesis için 3 yer masada

Zonguldak Kömürspor yönetimi tesis olarak düşündüğü Bakacakkadı da bulunan 100.yıl tesislerini, Üzülmez Gönlü Alışır sahasını  ve yeni hastane yapılması plalanan  Hayat köyünü Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'la masaya yatırdı. Başkan Selim Alan'ın bu 2 yere tesisin yapılması noktasında olumlu baktığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Zonguldak Kömürspor yönetimi Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'la  Ankara'ya giderek çalışmalar başlatılması konusunda harekete geçeceği öğrenildi. 

Emre Can Bayram