TESİS TAMAM SIRADA ZEMİN VAR
Zonguldak'ta geçtiğimiz aylarda yapımını başlanan tesisde son noktaya gelindi. Fener'de ki modern tesisin 10 gün içerisinde teslim edilerek amatör spor'un hizmetine açılacak.
Zonguldak'ın Fener semtinde  amatör spora hizmet eden tesis geçtiğimiz aylarda yıkılarak yenilenmesi için çalışmalara başlanmıştı. Yüklenici firma tarafından hızlı bir şekilde yapımı tamamlanmak üzere tesisde son noktaya gelindi. Fener'deki tesisin 10 güne kadar kalebodurların yapılması ve boya badana işlerinin tamamlanmasının ardından teslim edilecek. Kısa bir süre içerisinde hizmet geçecek olan tesisin tamamlanmasının ardından amatör spor bir nebze rahat bir nefes alacak. Modern tesisin içerisinde bay bayan erkek lavabo, 1 bayan 1 erkek hakem soyunma odası, 4 sporcu soyunma odası, 1 personel odası ve 1’de taraftar lavabosu yer alıyor. 
Sırada zemin var
Fenerde'ki tesisin tamamlanmasının ardından sırada zemin yer alıyor. Yıllardır amatör spora hizmet eden Fener sahasının zemini futbol oynamaya elverişsiz halde. Geçtiğimiz aylarda tesis incelemesinde Ak Parti İl Başkanın Zeki Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar zemin için müjde vermişti. Şimdi tesisin tamamlanmasının ardından Fener sahası için gözler Ak Parti cephesine çevrildi. 
Emre Can Bayram