TFF İSTERSE KORONA TESTİ YAPTIRMAYA HAZIRIZ 
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir korona virüs ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, Bakanlığın evde kal çağrısına uyarak futbolcularla birlikte evde kaldıklarını söyleyerek, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)istediği takdirde korona virüs testi yaptırmaya hazır olduklarını söyledi. 
''Sağlığımız için evde kalıyoruz''
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, ''Şuanda 3.Ligde bir takım antrenmanlara başlamış ve tepki görünce tekrar sonlandırılmış. Bizimde napacağımız belli değil. Biliyorsunuz şuan futbolda önce sağlığımız önemli. Korona virüsü temizlenmesi konusunda devletimiz büyük çaba gösteriyor. Bizlerde futbolcularımızla birlikte devletimizin dediklerine uyarak evde kalıyoruz. Uymaya da devam ediyoruz. Kendimizi bu sayede korona virüsünden korumaya çalışıyoruz. Evde hayat var. Herkesin sağlığı için evde kalması gerek. ''dedi.
''Oyuncular uzaktan takip ediliyor''
Futbolcuların uzaktan takip edildiğini ifade eden Başkan Hürfkir, ''Kondisyoner Barış Şeref hocamız oyunculara günlük olarak antrenman programı gönderiyor. Oyuncular da bunları evde yapıyor. Yaptıkları hareketleri bize videosunu göndererek bizlerde buradan takibini yapıyoruz. Bu sayede oyuncuların kondisyonlarını korumaya çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda gerekirse toplantılarımızı da telefonla görüntülü şekilde yapacağız''diye konuştu. 
''TFF isterse korona testi yaptırırız''
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, Türkiye Futbol Federasyonu istediği takdirde korona virüs testini yaptıracaklarını söyleyerek, ''Test konusunda şuan için bize gelen birşey yok. Zaten test Zonguldak'ta yapılmıyor. Onun için numaler alınarak başka illere gönderiliyor. Gerekirse yaptırırız. Sorun değil. Bizler sağlığımız için evde kalıyoruz. Süper Ligde ki kulüpler yaptırmaya başladı. Belki ilerleyen günlerde bizden de isteyebilirler''şeklinde konuştu. 
Emre Can Bayram