TRABZONLU İŞADAMUN KULÜBE 20 BİN TL DESTEK
Trabzonlu işadamı Suat Köse Kömürspor'un kombine kartlarından alarak kulübe 20 bin TL'lik destek verdi. 
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan kombine satışları devam ediyor. Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ın aracılığıyla Trabzonlu işadamı Suat Köse, Kömürspor'un kombine kartlarından alarak kulübe 20 bin TL'lik destek verdi. Trabzon işadamının bu desteği Kırmızı Lacivertli taraftarlardan büyük övgü aldı.
''Zonguldak Kömürspor'a desteğim sürecek''
İşadamı Suat Köse “Zonguldakspor ve Zonguldak’ı seviyorum. 2 yıl önce de Zonguldakspor’da destek olmuştum, bugün de oldum, yarın da inşallah olacağım. Ekonomik sıkıntılara rağmen Zonguldakspor’a destek olmak beni mutlu ediyor. Almış olduğumuz kombine kartlarını Zonguldak’taki bayilerimize dağıtacağız ve böylelikle taraftar sayısının artmasında da katkıda bulunmuş olacağız. Zonguldakspor’u fırsat buldukça takip ediyorum. Başkanımız Süleyman Caner’e ve Zonguldakspor’a başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Canerden Kara'ya teşekkür

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise işadamı Suat Köse’ye teşekkür ederek “Suat bey Trabzonlu olmasına rağmen Zonguldakspor’a ikinci kez destek olması bizleri çok mutlu etti. Böyle işadamlarının desteği bizim için çok önemli. Bu desteğin Zonguldaklı işadamlarına da örnek olmasını diliyorum. Zonguldak’tan da böyle destekler bekliyoruz” diye konuştu.
Emre Can Bayram