TRANSFER YASAĞI BENİ KORKUTMUYOR
Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik patronu Serkan Afacan gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik direktörü Serkan Afacan, transfer yasağının gelmesi kendisini korkutmadığını söyleyerek, Zonguldak ilinin bu sorunu aşacak güçte olduğunu söyledi.  Afacan ayrıca ilk etap kampından önce gelerek altyapı hocaları ile toplantı yapacağını belirtti. 
''Transfer yasağı beni korkutmuyor''
Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik direktörü Serkan Afacan, transfer yasağının kendisini korkutmadığını söyleyerek, ''Zonguldak Kömürspor'a transfer yasağının geldiğini biliyorum. Bunu beni korkutmuyorum. Daha heyecanlandırıyor. Zonguldak ilinin bunu sorunu aşacağını biliyorum. Her takımda sıkıntılar var. Ama Zonguldak'ın bu sorunu aşacak gücü var. Zonguldak futbol şehiri. Ben inanıyorum ki el birliği ile bu şehiri hakettiği yere getireceğiz''dedi.
''Hedef play off''
Hedefinin play off olduğunu ifade eden Afacan, ''Ben hep hedefleri olan takımlara gittim. Şampiyonluklar yaşadım. Ben buraya hedefim olduğu için geldim. Zonguldak Kömürspor'u bu sezon play off'a taşımak için elimden geleni yapacağım. Bu u başaracak güçteyim. Zonguldak Kömürspor'a kaliteli ve bu takıma savaşacak oyuncuları toplayacağız. Transfer yapmak için değil işini yapacak oyuncuları katacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kemik kadroda da bizle yola devam etmöek isteyen oyuncularla da yolumuza devam edeceğiz''diye konuştu.
''Altyapı bizim için önemli''
Zonguldak Kömürspor'ûn yeni teknik direktörü Serkan Afacan, altyapıya önem verdiğini belirterek, ''İlk etap kamp çalışmalarından önce Zonguldak'a geleceğim. Çünkü altyapı bizim lokomotifimiz. Oraya çok önem veriyorum. Altyapı antrenörleri ile toplantı yaparak A takıma kazandıracağımız oyuncuları belirleyip gözlemleyeceğim. Altaypı hocalarımızın raporlarına güveniyorum. A takıma belirlediğimiz oyuncuları da ilk etap kampına getirip çalışmalarda gözlemleyeceğiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram