TRİBÜN LİDERLERİ SESLENDİ;
'HAYAT EVDE'
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un tribün Liderleri Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı, Bora Amasralı, Taner Arslantürk korona virüs nedeniyle taraftarlara çağrıda bulundu.
Zonguldak Kömürspor tribün liderleri Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı, Bora Amasralı, Taner Arslantürk, kırmızı lacivertli taraftarların mümkün olduğunca dışarı çıkmamalarını söyleyerek, en kısa sürede yeniden yeşil sahalarda bulaşacaklarını söyledi. Ayrıca tribün liderleri korona virüs testi pozitif çıkan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terime'de geçmiş dileklerinde bulundu. 
''Üzerimize düşen görevi yapmalıyız''
Zonguldak Kömürspor tribün liderleri Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı, Bora Amasralı, Taner Arslantürk, ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyerek, ''Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Korona virüs ülkemizde de etkisini göstermeye başladı. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Buradan taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum. Mümkün olduğunca dışarı çıkmasınlar Evde kalsınlar. Hayat evde''diye konuştu.
''Fatih hocamıza Allah şifa versin''
Taraftarla bütünleşecekleri günü beklediklerini ifade eden tribün liderleri, ''Yeşil sahaları çok özledik. Ama yapacak birşey. Bu korona virüs Türk futbolu çok büyük etkiledi. Görüyorsunuz Galatasaray teknik direktörü sevgili hocamız Fatih Terim de çıktı Allah şifa versin. İnşallah en kısa sürede bunu atlatarak yeniden taraftarımızla bütünleşeceğiz''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram