TRİBÜNLER YASTA 
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)Başkanı Nihat Özdemir'in ligleri seyircisiz olarak 12 Haziranda başlayacağını açıklamasının ardından Kırmızı Lacivertli taraftarlar büyük üzüntüye boğuldu. 
Türkiye'de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle spor müsabakalar ilk olarak seyircisiz oynanmış ardından da iptal edilmişti. TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor taraftarları da  tribünlere döneceği günü iple çekmeye başlamıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, açıklama yaparak 12 Haziranda liglerin seyircisiz olarak başlayacağını açıkladı. Açıklamanın ardından Kırmızı Lacivertli taraftarlarda büyük hüzün yaşadı. 
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)Başkanı Nihat Özdemir, ''Şuan için maçlar seyircisiz. Kalan 8 haftayı seyircisiz oynatmayı planlıyoruz. Belki bu kararı değiştirebiliriz. İlerleyen haftalarda bu belli olacak. Ülkemiz sağlık açısında güçlü bir ülke. Bizlerde maçların seyircili olmasından  yanayız. Ama şartlar şuanda seyircisiz oynatılmasından yana''şeklinde konuştu. 
Emre Can Bayram