İnan, “Ortak paydamız Türkiye Taşkömürü Kurumu”

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Şimşek ve İsmail Güner, 20 Nisan 2015 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

GMİS basın bürosundan verilen habere göre ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Hakkı Arslan, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ ile şube başkan ve yöneticileri hazır bulundu.

TTK Genel Müdürü Burhan İnan, “Biraz çekişmeli geçen seçimler sonucunda bana göre son derece demokratik bir tarzda ve büyük bir olgunluk içersinde yeni yönetiminizi seçtiniz. Ortak paydamız Türkiye Taşkömürü Kurumu. Ortak paydamız çerçevesinde elimizden geleni yapacağız. Biz geçmişte de çok iyi niyetliydik.  Diğer arkadaşlarımızla da iyi çalıştık. Sizlerle de uyum içinde çalışacağımıza, kurumun daha iyi noktalara gelmesi için işbirliği çerçevesinde görevlerimizi yapacağımıza inanıyorum.

Allah utandırmasın. Zor bir görev üstlendiniz. Ama iyi niyetli olduktan sonra üstesinden gelinemeyecek hiçbir yük yoktur.

Biz, sizlerin yönetim olarak yanınızda olmaya hazırız” dedi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Yönetim Kurulumuz ve maden işçisi arkadaşlarımız adına ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi ortak paydamız TTK ve Zonguldak. Zonguldak’ın gelişmesi ve madenlerimizin ileriye gitmesi için elimizden gelen mücadeleyi hep beraber vereceğiz. İyi niyet çerçevesinde birbirimizle anlaştıktan sonra çözülemeyecek sıkıntı olmaz. Birlikte TTK’yı bir adım daha yukarılara taşırsak ne mutlu bizlere.” dedi.