Zonguldaklı eski milli futbolcu Tümer Metin Zonguldak'ta çekimleri devam eden, ''Lacivert Gece'' isimli film için Zonguldak'a gelerek rol aldı.Metin ardından çekimlerin tamamlanmasının ardından Zonguldak Kömürspor'lu teknik heyet ve futbolcularla hasret giderdi. 
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'un altyapısında yetişerek ilk olarak Samsunspor ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını giyen ve son olarak Yunanistan'ın Lirassa takımında futbolu bırakan Zonguldaklı eski milli futbolcu Tümer Metin film çekimleri için Zonguldak'a geldi. 
“Lacivert Gece” isimli filmin çekimleri için Zonguldak’a gelen Tümer Metin senaryo gereği Zonguldak Kömürspor'un kulüp binasında ardından da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda çekimlere katılarak rol aldı. 
Çekimler sonrasında Zonguldak Kömürspor'un antrenmanını ziyaret eden eski milli futbolcu Tümer Metin Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan ve Kaptan Sinan Ören'le biraya geldi. Metin, Afacan'dan takımın gidişatı hakkında bilgiler alarak her zaman Zonguldak Kömürspor için elinden gelen desteği vereceğinin sözünü verdi.  Zonguldaklı eski futbolcu Tümer Metin çekimler ardından kentten ayrıldı. 
Öte yandan, ''Lacivert Gece'' isimli filmin çekimlerinde Zonguldak Kömürspor'lu futbolcularda çekimlerde rol aldı. Renkli görüntülerin sahne olduğu çekimlerde ünlü oyuncu Cansu Fırıncı Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörünü canlandırarak Kırmızı Lacivertli oyuncuları motive etti. Ardından Fırıncı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oyunculara antrenman yaptırdı. 
Emre Can Bayram