TÜMER ZONGULDAK'A BÜYÜK AÇIDAN BAKIYOR 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Milli Futbolcu Tümer Metin'in Zonguldak ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Tümer Metin'in dün Kırklarelispor maçı öncesinde oyunculara moral verdiğini söyleyerek, kendisinin tesis ve antrenman  sahanının yapılması noktasında bürokratik engelleri aşacağını söyledi. Başkan Caner ayrıca kendisinin kulübü almak gibi niyeti olmadığını ve o Zonguldak'a büyük açıdan baktığını vurguladı. 
''Tesis ve saha için bürokratik engelleri aşacak''
Zonguldak Kömürspor Kulp Başkanı Süleyman Caner, Tümer Metin'in tesis ve saha için bürokratik engelleri aşacağını söyleyerek, ''Biz zamanında Ertuğrul Sağlamı'da aramıştık, Tümer Metin'i de aradık. Biz bize yardımcı olacak herkesi arıyoruz. Tümer Metin'le de çeşitli defalar görüştük bize yardımcı olmaya çalıştı. Hatta onun vesilesiyle bir defa tesis yardımı aldık. 100 bin lira aldık o zaman. Onu da geçen açıklamamda söyledim. Dünde ziyarette bulundu. Antrenmana gittik. Antrenman sonrasında oyunculara konuşma yaptı. Hemde çok iyi konuşma yaptı. İnşallah da oyuncularımız o konuşmanın etkisiyle gerekeni yapar. Tümer Metin sahanın yapılması için modern bir tesise kavuşmamız için elinden geleni yapacağı söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz.Tesis ve saha için Bakan beyle görüşecek. Bürokratik olarak elinden geleni yapacak''dedi. 
''Kulübü almak istese beni arardı''
Tümer Metin'in kulübü almak istese kendisini arayacağını ifade eden Başkan Caner, ''Önceden de söyledim. Almak istiyorsa kapımız açık. Veremeyiz şöyle böyle demedik. Öyle bir niyeti olan varsa gelsin dedik. Biz her zaman kapımız açık. Öyle birşeyse olsa Tümer Metin beni arar. Kendisiyle görüştük. O Zonguldak'a büyük açıdan bakıyor. Büyük pencereden bakıyor. İlk önce sahanın yapılması gerek. Şuan ekonomik prencereden büyük açıdan bakamıyoruz. Ama kendisi ekonomik açıdan büyük açıdan bakıyor. İnşallah hayırlısı olur''diye konuştu.
''Rakibin morali yerinde''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, rakibin moralinin yerinde olduğunu belirterek, ''Kırklareli Türkiye Kupasında tur atladı. Moralleri yerinde. 3 Süper Lig ekibini geçti. Biz sponsor bulamıyoruz onlar buluyor. Ama Türkiye'de Kömür isminin yer aldığı tek takımız. Hiç birinden isim sponsoru alamadık. Bırakın onu bir reklam bile sahaya alamıyoruz. Kimse utanmıyor. Bu kent nasıl bir kent ya? Esnaf ve işadamı utanmıyorsa ben mi utanıyım. Duymadığımız beldelerin isimleri duyuyoruz''ifade etti. 
''Futbolcular sahipsizlik sendromuna girdiler''
Futbolcuların sahipsizlik sendromona girdiğini ifade eden Başkan Caner, ''Futbolcular sahipsizzlik sendromona girdiler. Maddi yönü bıraktık. Manevi yönden de sarılma yok. Sağolsun dün Tümer Metin gelince oyuncular biraz daha kendilerine geldiler. Sahiplenme açısından. ''
Emre Can Bayram