TÜMER METİN ZONGULDAK'TA 
Zonguldaklı Milli futbolcu Tümer Metin bir dizi ziyaretler için Zonguldak geldi. Tümer Metin, Zonguldak Kömürspor antrenmanını, Kulüp binasını ve Belediye Başkanı Selim Alan'ı makamında ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. 
**********
Zonguldaklı eski milli futbolcu ve televizyon programı yorumcusu Tümer Metin geçtiğimiz günlerde Trtspor'da, ''Ben o şehri alacağım. Az sabır''şeklinde açıklamalarda bulunarak spor kamuoyunda büyük yankı bulmuştu.
Zonguldaklı milli futbolcu Tümer Metin, ilk olarak bugün Zonguldak Kömürspor'un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumundaki antrenmanını ziyaret ederek, hafta sonu oynanacak olan Kırklarelispor maçı öncesinde oyunculara moral verdi. 
Ardından Metin, Kulüp binasını ziyaret ederek Kulüp Başkanı Süleyman Caner'le biraya geldi. Son olarak Tümer Metin, Zonguldak Belediye Başkanı Seli Alan'ı makamında ziyaret etti.  Başkan Alan'la yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrasında belediye binasında ayrılan Metin'i hayranları da yanlız bırakmadı. Belediye çalışanları  ve Kırmızı Lacivertli taraftarlar Tümer Metin'le fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi. 
Kırmızı Lacivertli bir taraftar Tümer Metin'e, 'Abi açıklamaları dinledim. Bu takımı alacakmısın. Sabrediyoruz Tümer ağabey'dedi. Metin ise taraftara gülerek soruyu cevapsız bıraktı.  Öte yandan Tümer Metin'in Zonguldak ziyaretindeki görüşmelerin detayları bilinmiyor.
Emre Can Bayram