Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi İstatistik Şefliğinden emekli olan Ahmet Öztürk(65), bir günde üç mutluluğu bir arada yaşadı.

Hem doğum gününü kutlayan hem de kurumdan emekli olan Öztürk, bu iki durumun bayrama denk gelmesiyle birlikte üç mutluluğu bir arada yaşadığını belirterek, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"ÜÇLÜ MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞIYORUM !

Dile kolay tam 34 yıl hizmet verdiğim Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi İstatistik Şefliğinden bugün itibarı ile emekli oldum.

Bugün üçlü mutluğu bir arada yaşıyorum.Birincisi bugün bayram, ikincisi bugün benim doğum günüm ve üçüncüsü de severek çalıştığım kurumdan emekliliği hak etmem.

Bu üçlü sevincime Enerji Bir-Sen Zonguldak şube yönetim kurulu üyesi Sami Ören bey ve Üzülmez Şube Temsilcisi Memiş Öner bey ortak oldular .Emekliliğim nedeniyle apartmanımıza kadar zahmet edip plaket takdim ettiler ve doğum günüm nedeniyle hediye verdiler. Kendilerine Teşekkür ederken, Koranavirüsü nedeniyle vedalaşamadığım Müessese Müdür ve yardımcıları ile tüm Şube Müdürlerine, İşletme Müdürlerine ,Yıllarımı beraber geçirdiğim mesai ve iş yeri arkadaşlarıma, Bizde emeği bulunan çaycısından , iş yeri hekimlerine kadar ve buradan teker teker yazamadağım Tüm Dostlarımdan Helallik istiyorum.Hakkınızı Helal edin..Bu vesile ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun"