Millet işsizlikten kırılıyor, AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, kendi yeğenlerini işe sokuyor… Zonguldaklı işsiz gençler isyan ediyor:

Uçar Soyadlı İşsiz Kalmadı! 

İl Başkanlığı döneminde kendi akrabalarını kamu kuruluşlarına yerleştirdiği için hedef tahtasına koyulan AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, milletvekilliği kimliğiyle de aynı tutumunu sürdürüyor… Bugüne kadar birinci dereceden bir çok yakınını kamu kuruluşlarına yerleştiren Hamdi Uçar, son olarak yeğeni Cihangir Uçar’ı Eren Holding’e işe soktu.

İŞSİZLER ÖFKELİ

Özellikle son dönemde iş alımlarını durduran Eren Holding’in Hamdi Uçar’ın halasının oğlu Cihangir Uçar’ı işe almasının son derece manidar olduğunu ifade eden Zonguldaklı genç işsizler, “Biz Hamdi Bey’den işsizlik sorununa toplumsal bir çözüm beklerken, o sadece kendi akrabalarına referans oluyor. 40 bin işsiz TTK’ya girebilmek için umutlanırken, 39 bin kişi hüsrana uğradı. Tam da bu dönemde bir Zonguldak Milletvekilinin kimliğini kullanarak yeğenini Eren Holding’e işe sokması bu kadar işsize yapılmış bir haksızlıktır.” dediler.